Hold fest hos mib

Lad MIB og det erfarne team bag skabe de perfekte rammer for din næste fest.

En af vores mange lokaler til fest

Hold fest med MIB


Gæst til egen fest

Siden år 2004 har MIB skabt unikke oplevelser for utallige brudepar, fødselarer og gæster.

Hos MIB står vi gerne for hel eller delvis planlægning af jeres arrangement, og vores professionelle team står klar til at vejlede jer omkring alt fra valg af mad til farven på servietten.

Vi tilbyder at holde jeres fest i et af vores mange forskellige lokaler til fest, hvor vi kan skabe netop den stemning og den type fest I ønsker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores univers – sammen kan vi skabe en uforglemmelig oplevelse.

Lokaler til fest hos MIB


Book vores flotte
lokaler til fest

Vi tilbyder en række forskellige lokaler til alle slags arrangementer for både privat og erhverv. Vores egne lokaler til fest rummer alt fra 10 – 400 personer, og skulle I have specifikke ønsker til lokaler eller behov for mere plads til udfoldelse, så er dette også en mulighed. Kun fantasien sætter grænser hos MIB.

Pakhusene

MIBpakhusene, med sine store panoramavinduer, ligger i smukke omgivelser på Aarhus Ø i stueetage og med udsigt til både hav, skov og kanaler. Her huses hele 5 forskellige lokaler til fest med hver sin udsigt, størrelse og udtryk.

Selskabslokalerne er præget af et råt, moderne og stilet nordisk udtryk, som med sin minimalisme let kan modelleres efter behov og ønske.

I Pakhus I er der 2 lokaler til fest eller 1 stort, alt efter størrelsen på dit arrangement. Begge lokaler til fest er med direkte udsigt til den hyggelige kanal. Den ene ende af lokalet har havkig, mens den anden har kig til hav og skov. Se kontrolrapport for Pakhus 1.

I Pakhus II er der 1 lokale med plads til 70 personer. Her er tilstødende terrasse og udsigt til kanal. Se kontrolrapport for Pakhus 2.

I Pakhus III er der 1 stort lokale med plads til +100 personer. Her er tilstødende terrasse og udsigt til kanal.

Adresse: Mariane Thomsens Gade 1C, 4B, 2F 8000 Aarhus
Kapacitet: 10 – 250 personer

Kontakt os for fremvisning og leje af pakhusene

FEAST

I Pakhusene på Aarhus Ø ligger vores restaurant FEAST, som ved særlige lejligheder forvandles til et privat selskabslokale tilpasset jeres arrangement eller fest. Til lokalerne hører et udendørs terrasseområde med kig til både skyskrabere, hav og kanaler, som også ses indefra, gennem restaurantens store panoramavinduer.

Lokalet er præget af et urbant, moderne og råt udtryk, som med sin minimalisme let kan modelleres efter behov og ønske.

Adresse: Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus
Kapacitet: 10 – 100 personer

Kontakt os for fremvisning og leje af restaurant FEAST

MIBlystrup

Ved Kirstinelund i Lystrup ligger MIBlystrup. Her rådes der over en 5 forskellige lokaler alt efter pladsbehov og ønsker for lokalets størrelse.

Omgivelserne er grønne og rolige, og med lokaler som spænder bredt i stil og stemning. Dette gør lokalerne ideelle til dig, der ønsker at sætte eget præg på festens udtryk.

Adresse: Skæringvej 100, 8520 Lystrup
Kapacitet: 10 – 200 personer

Kontakt os for fremvisning og leje af MIBlystrup

MIB Frichsparken

I Frichsparkens ikoniske gule bygninger ved Åbyhøj i Aarhus, finder I MIBmadmarked & bageri. Her er et hyggeligt café og lounge lokale, som kan lejes til jeres private arrangement (ved privatarrangementer holder bageriet lukket for udefrakommende).

I lokalet er der plads til 15 – 45 personer. Vi skræddersyer opstillingen og møblerer rundt efter jeres ønsker.

Kontakt os for fremvisning og leje af Frichsparken

TRÆ

Hold din næste fest med udsigt fra efteråret 2024.

TRÆ er Danmarks højeste træhus med sine 78 meter og 20 etager.

Læs mere om lokationen her.

Kontakt os for spørgsmål og fremvisning

Rosenholm Slot

Hold jeres næste fest i eventyrlige omgivelser.

Rosenholm Slot ligger kun 25 min. fra Aarhus, og her står MIB for at skabe en helhedsoplevelse, hvor lokation, mad og service går op i en højere enhed – sammen skal vi skabe en dag, I aldrig glemmer.

Kontakt os for spørgsmål og fremvisning

Eksterne lokaler til fest

Har I specielle ønsker til lokaler, kan MIB være behjælpelige med at finde stedet, der passer til netop jeres ønsker. Hos MIB har vi ydermere en bred palette af eksterne lokaler til rådighed, som I også kan vælge fra til jeres næste arrangement.

Der er tale om lokaler til fest i alle størrelser og med forskellige beliggenheder. Kontakt og hør nærmere.

Kontakt os for fremvisning og leje af eksterne lokaler til fest

Spørgsmål til vores lokaler til fest?

Har du spørgsmål eller ønsker til vores lokaler til fest? Kontakt os – vi er altid til rådighed.

Smagfulde menuer og mindeværdige fester


Skræddersyede menuer og festpakker til din fest

Gå på opdagelse i vores sæsonprægede menuer og anbefalinger til festpakker, som er sammensat efter bedste MIB-manér: Moderne og kreativ gastronomi. Og skulle der være ønsker til ændringer og tilføjelser, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Foreslåede menuer

Lad dig inspirere af vores aktuelle menuer på vores webshop eller kontakt os, hvis du ønsker skræddersyede menuer til dit arrangement.

Konfirmation

MIB tilbyder hvert år forskellige konfirmationsmenuer, som kan nydes i et af vores selskabslokaler.

Maden er nænsomt tilberedt af sæsonens bedste råvarer og festen tilrettelægger vi sammen med jer, så konfirmanden får en fest lige efter ønske.

Vores selskabslokaler egner sig til mange forskellige typer af fester.

MIBpakhusene på Aarhus Ø i smukke omgivelser med udsigt til skov og hav.
Officelab frie, lyse og indbydende rammer i Lystrup.
MIBfrichsparken hyggeligt, intimt og nyrenoveret lokale til de mindre selskaber.

Bryllup

Med udgangspunkt i jeres ønsker, afstemmer vi forventninger og visioner, inden vi sammen skaber nøjagtigt det bryllup, som I drømmer om.

MIB tilbyder den fuldendte oplevelse med alt fra smukke indbydelser, den rigtige lokation, den lækreste mad, de udsøgte vine, den unikke lyd og meget mere.

På det gastronomiske sammensætter vi menuer efter ønske, budget og behov, hvad enten I er til avancerede menuer, buffeter, sushi eller tapas løsninger. Og sammen med vores dygtige konditorer kan I designe jeres bryllupskage – ligeledes tilpasset jeres unikke ønsker.

Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til at måtte tilbyde vores ekspertise, så I kan bevare roen til at nyde hinanden, festen, gæsterne og magien på den store dag.

Privatfest

Er det tid til fest og fejring?

Hold fødselsdag, sølvbryllup, guldbryllup, jubilæum, reception eller noget helt andet i unikke omgivelser.

Hver enkel fest er nøje tilrettelagt efter jeres ønsker, behov og budget – vi skræddersyr dagen, så den bliver, som I drømmer om.

Mindehøjtidelighed og begravelse

Find roen til at samles efter begravelsen eller bisættelsen. I vores unikke omgivelser kan I med ro mindes den afdøde.

Vi hjælper med både lokaler, personale, mad og drikke.

Julefrokost

Hold din julefrokost hos MIB. Vi tilbyder den fuldendte oplevelse med alt fra hyggeligt lokale pyntet op til den søde højtid, den lækreste julemad samt udsøgte vine. Se vores julefrokostpakker samt julemenuer og yderligere tilvalg af julelækkerier herunder:

Hold din næste fest med MIB


Læs mere om

Altid lavet fra bunden


Maden

Vores mad bliver altid lavet fra bunden af dygtige faglærte kokke, der ved at høj kvalitet opstår når man gør sig umage. Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonens råvarer, forklædt i moderne fortolkninger af kogekunst og sublim gastronomi med det nordiske køkken for øje.

Arrangement på restaurant?