BRYLLUP MED MIB

Med udgangspunkt i jeres ønsker og visioner,
skaber vi sammen det bryllup I drømmer om.

Kun fantasien sætter grænser.

Lad MIB skabe jeres drømmebryllup


Jeres store dag

For MIB er det vigtigt at jeres bryllupsdag bliver en dag I ikke vil glemme. Vi sørger for at det gastronomiske minde bliver lige så vigtigt, som resten af jeres dag.

Maden sammensætter vi efter ønske, budget og behov, hvad enten I er til avancerede menuer, buffet, social dining eller tapas løsninger. Sammen med vores dygtige konditorer kan I designe jeres bryllupskage – ligeledes tilpasset jeres unikke ønsker.

Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til at måtte tilbyde vores ekspertise, så I kan bevare roen til at nyde hinanden, festen, gæsterne og magien på den store dag.

Se forslag til bryllupspakker

Gastronomi i særklasse


Den fuldendte oplevelse

Vi tilbyder at hjælpe med alt fra smukke indbydelser, den lækreste mad, de udsøgte vine, den unikke lyd og meget mere. Har I selv fundet lokaler, kan vi levere maden ud til jer, men vi kan også være behjælpelige med at finde de perfekte rammer til netop jeres fest.

Skab jeres egen dag


Gå på opdagelse
i MIB universet

Vi tilbyder bryllupskager, bryllupsmenuer, lokaler og mad ud af huset. Og skulle der være ønsker til ændringer, tilføjelser eller særlige drømme, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi glæder os til at bidrage til jeres store dag.

Festpakker

Hos MIB skræddersyes ethvert bryllup, så det tilpasses jeres ønsker. Vi har 3 foreslåede festpakker, som kan modelleres efter behov. Pakkerne er vejledende.

Bryllupsmenu

Med udgangspunkt i jeres ønsker, afstemmer vi forventninger og visioner, inden vi sammen skaber nøjagtigt det bryllup, som I drømmer om.

Vi sammensætter menuer efter ønske, budget og behov, hvad enten I er til avancerede menuer, buffet, social dining, fingermad eller tapas løsninger.

Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til at måtte tilbyde vores ekspertise på den store dag.

Kontakt os for at høre mere.

Bryllupskage

Vi sætter en stor ære i at lave kager og desserter af høj kvalitet. I vores bagværk bruger vi altid rene, friske råvarer som Gran Cru vanilje, ren rå marcipan og ægte belgisk chokolade.

Bryllupskagen kan blive skræddersyet præcis til jeres bryllup, men vi har også nogle varianter der med sikkerhed vil imponere jeres gæster. Kagen bliver produceret i eget bageri i Skødstrup og designes i samarbejde med vores konditorer. Du vælger selv smag, form og pynt. Alt er muligt.

Hør mere hos Mikala Storm
Email: mikala@martinib.dk

Lokaler

Vi tilbyder en række forskellige lokaler i Aarhus og omegn, til at danne rammen for den store dag. Vores egne lokaler rummer alt fra 10 – 400 personer, og skulle I have specifikke ønsker til lokaler eller behov for mere plads til udfoldelse, så er dette også en mulighed.

Kun fantasien sætter grænser hos MIB.

Vores egne lokaler
Pakhusene I, II og III (Aarhus Ø)
FEAST – en restaurant af MIB (Aarhus Ø)
Kirstinelund (MIBlystrup) i Lystrup
MIB Frichsparken (Åbyhøj)

Eksterne lokaler
NAT (Aarhus)
Savvaerket (Højbjerg)
M.fl.

Menuer ud af huset

Hos MIB tilbyder vi også menuer ud af huset, der med garanti vil stille jer selv og jeres gæster tilfredse. Igen skræddersyes menuen til netop jeres fest, så i får den fuldendte middag i drømmer om.

I kan få menuen leveret og selv stå for servering, men det er selvfølgelig også muligt at lade MIB tage hånd om menuen fra start til slut med vores kokke hos jer.

Hold bryllup i eget hjem


I private omgivelser

Ønsker I at holde bryllup i eget hjem eller i andre selvvalgte rammer, så kan MIB stadig levere den fuldendte løsning.

I kan selv afhente den lækre menu hos os, eller vi kan levere maden hos jer, hvor I selv står for anretning og servering af menuen.

I kan også booke vores professionelle kokke hos jer under hele middagen, hvor de vil forkæle jer samt anrette og servere hele menuen, så I kan slappe helt af, sammen med jeres gæster undervejs.

Kontakt os og hør mere.

Kontakt os

Kontakt os – vi er altid til rådighed.

Anden anledning?

Skal du holde barnedåb, firmafest eller konfirmation?
Lad MIB skabe de perfekte rammer til enhver fest.

Konfirmation

Barnedåb

Firmafest