KONFIRMATION MED MIB

Med udgangspunkt i jeres ønsker og visioner,
skaber vi sammen den bedste konfirmationsdag

Kun fantasien sætter grænser

Lad MIB skabe årets konfirmation


Den store dag

Vi tilbyder både skræddersyede totalløsninger med festklare lokaler, fuld service og særpræget gastronomi, eller tilsvarende fantastiske madoplevelser ud af huset, som I kan nyde i egne rammer uden køkkentjansen.

Hos MIB laver vi altid mad ud fra tidernes aktuelle råvarer, så maden kommer til sin fulde ret på både smag, tekstur og som farvefuld fryd for øjet.

Vi sørger for en uforglemmelig dag på både det gastronomiske, lokaler og stemning, når vi i samråd med jer skaber årets fest!

Hør mere hos Sille Richter

Gastronomi i særklasse


Den fuldendte oplevelse

Vi tilbyder at hjælpe med alt fra smukke indbydelser, den gode smagfulde mad, de udsøgte vine og bobler, den unikke lyd og meget mere.
Har I selv fundet lokaler, kan vi levere maden ud til jer, men vi kan også være behjælpelige med at finde de perfekte rammer til netop jeres fest.

Lad os skabe den bedste dag


Gå på opdagelse
i MIB universet

Til konfirmationen tilbyder vi spændende menuer, egne unikke lokaler og festkager fra eget bageri. Skulle der være ønsker til ændringer, tilføjelser eller særlige drømme, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi glæder os til at bidrage til den store dag.

Konfirmationspakker

MIB tilbyder lækre menuer til årets konfirmationer.

Menuerne er nænsomt tilberedt af sæsonens
bedste råvarer, inspireret af nordisk gastronomi.

Retterne er helt eller delvist færdige, og med en minimal indsats i køkkenet, kan I færdiggøre og servere menuen for jeres gæster. Ønsker I, at en af vores dygtige kokke afvikler maden, er dette også muligt.

Er det en 3 retters menu eller social dining ved bordene der tiltaler jer mest? Vi har udviklet forskellige konfirmationspakker, så planlægningen af den store dag forløber på bedst mulig vis.

Lokaler

Vi tilbyder en række forskellige lokaler i Aarhus og omegn, til at danne rammen for den store dag. Vores egne lokaler rummer alt fra 10 – 400 personer, og skulle I have specifikke ønsker til lokaler eller behov for mere plads til udfoldelse, så er dette også en mulighed.

Kun fantasien sætter grænser hos MIB.

Vores egne lokaler
Pakhusene I, II og III (Aarhus Ø)
FEAST – en restaurant af MIB (Aarhus Ø)
Kirstinelund (MIBlystrup) i Lystrup
MIBmadmarked & bageri Frichsparken (Åbyhøj)

Festkager

Til konfirmationen hører sig en speciel festkage lige efter konfirmanden eller konfirmandindens ønsker.

Fra eget bageri i Skødstrup kan MIB kreere en festkage der vil imponere både jer og jeres gæster. Kagerne afpyntes af vores konditorer efter sæson eller jeres ønsker om form og pynt.

Vi kan klare det meste – også laktosefrit og glutenfrit bagværk.

Hør mere hos Mikala Storm
Email: mikala@martinib.dk

Hold konfirmation i eget hjem


I private omgivelser

Ønsker I at holde konfirmation i jeres eget hjem eller i andre selvvalgte rammer, kan MIB stadig levere den fuldendte løsning.

I kan selv afhente den lækre menu hos os, eller vi kan levere maden hos jer, hvor I selv står for anretning og servering af menuen.

I kan også booke vores professionelle kokke hos jer under hele middagen, hvor de vil forkæle jer samt anrette og servere hele menuen, så I kan slappe helt af, sammen med jeres gæster undervejs.

Hør mere hos Tina Apollo

Kontakt os

Kontakt os – vi er altid til rådighed.

Anden anledning?

Skal du holde barnedåb, firmafest eller bryllup?
Lad MIB skabe de perfekte rammer til enhver fest.

Bryllup

Barnedåb

Firmafest