Bag om bagværket

Traditionelle kager


Konditori

Vi laver traditionelle kager med et moderne tvist, som du hver dag kan finde i vores butikker. Men de færreste ved, at vi gemmer på et stort konditorunivers i udkanten af Aarhus.

Her arbejder vores egne bagere og konditorer, som sætter en ære i at håndlave alle de detaljer, som gør vores bagværk anderledes unikt, og som skaber den helt særlige oplevelse. De står klar til at tage imod din bestilling af fødselsdagskage, lagkage, bryllupskage, kransekage og alle andre specialbestillinger.

Sammen med vores dygtige personale, kan du skræddersy din kage efter egne ønsker. En kage som vil bages på ærlig vis med dansk smør, belgisk chokolade og ægte rå marcipan, så du får den særprægede smagsoplevelse til den særlige anledning.

MIBnaturlig – Vegansk brødlinje fra MIB


En sundere fremtid

MIBnaturlig er et sortiment af brød hvor alle kan spise med, uanset sygdomme, intolerance og kost overbevisninger.

Brødet er udelukkende baseret på naturlige og rene råvarer, og det økologiske bagværk er fri for både gluten, laktose, tilsat sukker og tilsætningsstoffer – og så er det vegansk.

Med det stigende fokus på krop og sind ønsker MIBs grundlægger, Martin Ib, at bidrage til en sundere madkultur, som skaber velvære hos den enkelte.

Det ved at tilbyde et alternativ til traditionelt bagværk uden
sundhedsskadelige tilsætningsstoffer, til glæde for alle.

Både dem som ønsker at leve sundere, de intolerante, dem som har taget et valg om et madliv uden animalske produkter og alle andre som elsker smagen af frisk brød direkte fra bageren.

MIBnaturlig kommer i to varianter: Lyse stykker og mørke kernestykker. De er bagt på 100% surdej, uden kemisk fremstillet gær.

MIBnaturlig kan købes hos alle MIBbagerier & MIBmadmarked. Derudover kan bagværket bestilles til arrangementer, catering og som supplement til dine eksisterende leveringer fra MIB.


“Vidste du, at alt brød og kage bages friskt hver dag i eget lokale bageri?”

Martin Ib – Indehaver

Se video om bagværket

MIBbagværk


Bagt af egne bagere

Alt bagværk hos MIB bliver bagt af vores egne bagere i MIBbagværk. De møder på arbejde når vi andre sover, for at du altid er garanteret friskbagt brød i vores butikker.

Manden bag det gode friske brød og de lækre kager er konditor og bagerchef Thomas Wolf. Hans håndværk karakteriseres af en kompromisløs tilgang til råvarer, smag og kvalitet.

Sammen med hans team og indehaver Martin Ib, videreudvikles der hvert år på eksisterende opskrifter, og der tilføjes nye. I bageriet eksperimenteres der dagligt med det traditionelle bagværk som vi kender det, for at skabe nye smage til det spændende sortiment i MIBs butikker. Og skulle du have nogle helt særlige ønsker, står teamet klar til at imødekomme dig – for hos MIB elsker vi udfordringer.

Special konditori


Vi tilbyder speciallavede kagemænd, festkager og bryllupskager. Sammen med vores dygtige personale, kan du skræddersy din kage efter egne ønsker. En kage som vil bages på ærlig vis med dansk smør, belgisk chokolade og ægte rå marcipan, så du får den særprægede smagsoplevelse til den særlige anledning.

Kagemænd

Festkager

Bryllupskager

Se vores bagerier