Frokostordning
hos SPISERIET8000

Frokost fra kun 38 dkk

Varieret menu af friske råvarer

Intet kuvertminimum

EN FROKOSTORDNING HOS SPISERIET8000 TILBYDER

Gør hver dag til en smagsoplevelse med vores frokostmenuer i særklasse fra Spiseriet8000.
Vores frokostordning er fleksibel, og du kan skifte mellem menuerne fra uge til uge i vores nemme online bestillingssystem. Der kan desuden tages hensyn til vegetarer, veganere og allergener i alle menuer.
Med priser startende fra kun 38 DKK, er der her virkelig lækker
frokost til enhver smag og pengepung.

Der skal ske oplysninger om de 14 allergener direkte til køkkenet ved kontraktens start, og dette kan naturligvis justeres løbende. Allergenemåltider der bliver bestilt af virksomheder og leveres af Spiseriet8000 ApS er altid mærket ved levering. Det er virksomhedens eget ansvar, at disse retter leveres til rette vedkomne.

En fleksibel og varieret frokostordning


Spiseriet8000
– en del af MIB

Spiseriet8000 er en fleksibel frokostordning til virksomheder i Aarhus og omegn. Vores køkken leverer hver formiddag friske velsmagende retter til frokostbuffeten. Vi udvikler spændende nye menuer hver uge, som følger tidens madtendenser og sæsonens råvarer.

Vi er et moderne køkken med holdninger og høje krav til både råvarer, smag, tilberedning, næringsindhold og sundhed. Med et stærkt bagland af dygtigt personale, skaber vi madglæde i hverdagen til mere end 3.000 sultne gæster fordelt på 130 virksomheder.

Ønsker du kantinedrift i din virksomhed, kan vi også stå for dette. Læs mere om MIB’s kantinedrift her.

Bæredygtighed i fokus


Mindre madspild!

Vi ønsker at gøre vores bedste for at passe på vores planet, og går i vores daglige arbejde op i dette med forskellige bæredygtige initiativer. Dette består blandt andet i at bruge lokale råvarer i sæson, få klimavenlig strøm fra NRGi, og så er vi med i en genanvendelsesordning for madaffald, hvor vores madaffald bliver genanvendt.
I vores online bestillingssystem kan du desuden nemt tilpasse din frokostordning fra uge til uge samt tilføje allergener, veganske menuer osv., så der altid vil være den rette mængde mad, der passer til jeres virksomhed, så I også kan være med til at mindske madspil.

YDERLIGERE MULIGHEDER TIL DIN VIRKSOMHED

Spiseriet8000 tilbyder ikke blot frokostordninger, men har en række forskellige muligheder, som din virksomhed kan få stor glæde af. Bestil følgende herunder i vores nemme online bestillingssystem.

Bestil din nye frokostordning


Send en forespørgsel

Udfyld vores formular og bliv kontaktet hurtigst muligt, om hvordan Spiseriet8000 kan tilbyde en frokost, som er tilpasset netop jeres virksomhed.

Salgskonsulent Carina Veje

Skal du holde møde?

Mere mad til virksomheden