MAD TIL DØREN

Måltidskasser lige til døren med friske råvarer i sæson og spændende hverdagsmenuer.

Mad til Døren – som en del af MIB – tilbyder lækre måltidskasser med nemme opskrifter på spændende menuer. Måltidskasserne indeholder sæsonens friske råvarer til fire aftensmåltider, og vi leverer maden ved din hoveddør hver eller hveranden uge.

Du og din familie slipper således for selv at købe ind og tænkte på, hvad I skal have til aftensmad. Maden er sund og retterne er nemme at lave.

Få leveret gode, friske råvarer med varierende opskrifter

Slip for at lave madplaner og købe ind hver dag

Få ny inspiration til hvad du skal lave til aftensmad

Undgå impulskøb og usunde valg

Sunde og smagfulde hverdagsretter


Bag om Mad til Døren

Mad til Døren blev stiftet den 1. september 2003, som den første måltidskassevirksomhed i Danmark, med en vision om at hjælpe familier ved at lave gode og sunde opskrifter og levere gode råvarer lige til døren.

Den 1. maj 2023 overtog Martin Ib i samarbejde med Rikke og Torben Kækel fra TRK Event ejerskabet af Mad til Døren, som nu drives videre med samme vision.

Vores råvarer leveres af lokale leverandører, og vores dygtige huskok inkorporerer altid årstidens frugt og grønt i de skiftende menuer.


Sådan fungerer det

Vi udvikler spændende opskrifter, køber råvarerne og pakker det hele, så det passer til opskrifterne og kører det direkte ud til din private adresse eller arbejdsplads. Der er opskrifter og råvarer til fire dage om ugen, og du kan vælge måltidskasser til 2 voksne, 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne.

Mad til Døren fungerer som et abonnement, hvor du kan få leveret en måltidskasse hver uge eller hveranden uge. Såfremt du godt lige vil prøve vores koncept, inden du bestiller et abonnement, kan du købe en prøvekasse.

Nem afhentning af måltidskasse i Aarhus


Gratis levering til MIBbageri i Aarhus

Du har nu muligheden for af afhente din måltidskasse gratis hos et af vores fem bagerier i Aarhus.