Webshop

Pristillæg på alle menuer
Som rigtig mange andre i restaurationsbranchen er MIB desværre også berørte af de voldsomt stigende priser inden for både råvarer og energi. Der er derfor lagt et ekstraordinært tillæg på 25 DKK pr. kuvert på alle bestillinger.  

Allergener kan oplyses ved at kontakte os på tlf. 24 61 95 68 eller på mail simona@martinib.dk.

Vi håber på jeres forståelse, da vi så gerne vil bevare den gode service og det gastronomiske niveau, så I får det bedste fra MIB. I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os på support@martinib.dk for yderligere uddybning eller eventuelle spørgsmål. 

De venligste hilsner
fra hele MIB

Mad ud af huset

Drikkevarer

Alle produkter

Færdigretter &
Take Away

Køb gavekort til MIB

Stor velsmag


Det nordiske køkken

Stor velsmag, kreativitet og kvalitetsbevidsthed kendetegner MIB -køkkenet.

Vores menuer er nordisk inspirerede og altid lavet på årstidens råvarer. Netop derfor vil du også opleve udskiftning i udvalget af menuerne, som skifter efter sæson.
Vi serverer både velkendte klassikere i nye fortolkninger men også innovative og nytænkende kulinariske oplevelser på menuerne.

Gå på opdagelse i vores sæsonprægede menuer, som er sammensat efter bedste MIB-manér: Moderne og kreativ gastronomi. Og skulle der være ønsker til ændringer, tilføjelser eller særlige skræddersyede menuer, så kan vi også være behjælpelige med dette ved forespørgsel allerede i dag.

Vi glæder os til at give dig og dine gæster en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige.

Skal du holde fest?