Hold fest hos mib

Lad MIB og det erfarne team bag skabe de perfekte rammer for din næste fest.

Hold fest med MIB


Gæst til egen fest

Siden år 2004 har MIB skabt unikke oplevelser for utallige brudepar, fødselarer og gæster.

Hos MIB står vi gerne for hel eller delvis planlægning af jeres arrangement, og vores professionelle team står klar til at vejlede jer omkring alt fra valg af mad til farven på servietten.

Vi tilbyder at holde jeres fest i et af vores mange forskellige lokaler, hvor vi kan skabe netop den stemning og den type fest I ønsker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores univers – sammen kan vi skabe en uforglemmelig oplevelse.

Lokaler hos MIB


Hold din fest i vores
flotte lokaler

Vi tilbyder en række forskellige lokaler til alle slags arrangementer for både privat og erhverv. Vores egne lokaler rummer alt fra 10 – 400 personer, og skulle I have specifikke ønsker til lokaler eller behov for mere plads til udfoldelse, så er dette også en mulighed. Kun fantasien sætter grænser hos MIB.

Pakhusene

Pakhusene ligger i smukke omgivelser på Aarhus Ø med udsigt til både hav, skov og kanaler.

Selskabslokalerne er præget af et råt, moderne og stilet nordisk udtryk, som med sin minimalisme let kan modelleres efter behov og ønske.

Adresse: Mariane Thomsens Gade 1, 8000 Aarhus
Kapacitet: 10 – 250 personer

Kontakt simon@martinib.dk for at leje pakhusene.

FEAST

I Pakhusene på Aarhus Ø ligger restaurant FEAST, som ved særlige lejligheder kan forvandles til et privat selskabslokale tilpasset jeres fest. Til lokalerne hører et udendørs område med kig til både skyskrabere, hav og kanaler, som også ses fra restaurantens store panoramavinduer.

Lokalet er præget af et urbant, moderne og råt udtryk, som med sin minimalisme let kan modelleres efter behov og ønske.

Adresse: Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus
Kapacitet: 10 – 100 personer

Kontakt simon@martinib.dk for at leje FEAST.

Officelab

Ved Kirstinelund i Lystrup ligger Officelab. Her rådes der over en række af forskellige lokaler alt efter pladsbehov og ønsker for lokalets størrelse.

Omgivelserne er grønne og rolige, og med lokaler som spænder bredt i stil og stemning. Dette gør lokalerne ideelle til dig, der ønsker at sætte eget præg på festens udtryk.

Adresse: Skæringvej 100, 8520 Lystrup
Kapacitet: 10 – 200 personer

Kontakt ronny@martinib.dk for at leje Officelab.

MIB Frichsparken

I Frichsparkens ikoniske gule bygninger finder I MIBmadmarked & bageri. Her er et hyggeligt café og lounge lokale, som kan lejes til jeres private arrangement (ved privatarrangementer holder bageriet lukket for udefrakommende).

I lokalet er der plads til 15 – 60 personer. Vi skræddersyer opstillingen og møblerer rundt efter jeres ønsker.

Kontakt john@martinib.dk for at høre mere om lokalet.

Eksterne lokaler

Har I specielle ønsker til lokaler, kan MIB være behjælpelige med at finde stedet, der passer til netop jeres ønsker. Hos MIB har vi ydermere en bred palette af eksterne lokaler til rådighed, som I også kan vælge fra til jeres næste arrangement.

Der er tale om lokaler i alle størrelser og med forskellige beliggenheder. Kontakt og hør nærmere.

Kontakt simon@martinib.dk for at leje eksterne lokaler.

Spørgsmål til vores lokaler?

Har du spørgsmål eller ønsker til vores lokaler? Kontakt simon@martinib.dk – vi er altid til rådighed.

Altid lavet fra bunden


Vores menuer

Gå på opdagelse i vores sæsonprægede menuer, som er sammensat efter bedste MIB-manér: Moderne og kreativ gastronomi. Og skulle der være ønsker til ændringer, tilføjelser eller særlige menuer, så kan vi
også være behjælpelige med dette.

Foreslåede menuer

Lad dig inspirere af vores aktuelle menuer på vores webshop eller kontakt os, hvis du ønsker skræddersyede menuer til dit arrangement.

Konfirmation

MIB tilbyder hvert år forskellige konfirmationsmenuer, som kan nydes i et af vores selskabslokaler.

Maden er nænsomt tilberedt af sæsonens bedste råvarer og festen tilrettelægger vi sammen med jer, så konfirmanden får en fest lige efter ønske.

Vores selskabslokaler egner sig til mange forskellige typer af fester.

MIBpakhusene på Aarhus Ø i smukke omgivelser med udsigt til skov og hav.
Officelab frie, lyse og indbydende rammer i Lystrup.
MIBfrichsparken hyggeligt, intimt og nyrenoveret lokale til de mindre selskaber.

Bryllupsmenu

Med udgangspunkt i jeres ønsker, afstemmer vi forventninger og visioner, inden vi sammen skaber nøjagtigt det bryllup, som I drømmer om.

MIB tilbyder den fuldendte oplevelse med alt fra smukke indbydelser, den rigtige lokation, den lækreste mad, de udsøgte vine, den unikke lyd og meget mere.

På det gastronomiske sammensætter vi menuer efter ønske, budget og behov, hvad enten I er til avancerede menuer, buffeter, sushi eller tapas løsninger. Og sammen med vores dygtige konditorer kan I designe jeres bryllupskage – ligeledes tilpasset jeres unikke ønsker.

Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til at måtte tilbyde vores ekspertise, så I kan bevare roen til at nyde hinanden, festen, gæsterne og magien på den store dag.

Julemenu

Hold din julefrokost hos MIB. Vi tilbyder den fuldendte oplevelse med alt fra hyggelige lokale pyntet op til den søde højtid, den lækreste julemad samt udsøgte vine. Find vores julemenuer samt yderligere tilvalg af julelækkerier herunder:

Hold din næste fest med MIB


Læs mere om

Altid lavet fra bunden


Maden

Vores mad bliver altid lavet fra bunden af dygtige faglærte kokke, der ved at høj kvalitet opstår når man gør sig umage. Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonens råvarer, forklædt i moderne fortolkninger af kogekunst og sublim gastronomi med det nordiske køkken for øje.

Arrangement på restaurant?