BARNEDÅB MED MIB

Barnets første fest er noget helt særligt, hvad end det er dåb, navngivning eller en fejring. Lad MIB skabe en nem og afslappet fest for jer og jeres barn.

Lad MIB skabe barnets første fest


Den store dag

MIB tilbyder både skræddersyede totalløsninger med festklare lokaler, fuld service og særpræget gastronomi, eller tilsvarende fantastiske madoplevelser ud af huset, der kan nydes i egne rammer uden køkkentjansen.

Vi laver altid mad ud fra sæsonens bedste råvarer, og menuen til jeres fest sammensætter vi i fællesskab efter ønske, budget og behov. Sammen med vores dygtige konditorer kan I også designe dåbskagen – ligeledes tilpasset jeres unikke ønsker.

Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til at måtte tilbyde vores ekspertise, så I kan bevare roen til at nyde hinanden, festen, gæsterne og den lille ny.

Hør mere hos Tina Apollo

Gastronomi i særklasse


Den fuldendte oplevelse

Vi tilbyder at hjælpe med alt fra smukke indbydelser, den lækreste mad, de udsøgte bobler, den unikke lyd og meget mere. Har I selv fundet lokaler, kan vi levere maden ud til jer, men vi kan også være behjælpelige med at finde de perfekte rammer til netop jeres fest.

Lad os skabe den bedste dag


Gå på opdagelse
i MIB universet

MIB tilbyder spændende menuer, egne unikke lokaler og specielle festkager fra eget bageri. Skulle der være ønsker til ændringer, tilføjelser eller særlige drømme, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi glæder os til at bidrage til den festlige dag.

Menuer ud af huset

MIB tilbyder lækre og smagfulde menuer –
også til jer der ønsker at få bragt maden ud.

Menuerne er nænsomt tilberedt af sæsonens
bedste råvarer, inspireret af nordisk gastronomi.

Retterne er helt eller delvist færdige, og med en minimal indsats i køkkenet, kan I færdiggøre og servere menuen for jeres gæster. Ønsker I, at en af vores dygtige kokke afvikler maden, er dette også muligt.

Er det tapas, brunch eller smørrebrød der tiltaler jer mest? Vi har udviklet forskellige menuer ud af huset, så planlægningen af den store dag forløber på bedst mulig vis.

Brunch

Ønsker I at servere en smagfuld brunch fyldt med dansk charcuteri, friskbagt bagværk fra vores eget bageri, fisk, æg og lokale oste? I menuen er forskellige kolde og lune brunchretter inspireret af nordens mange morgenmadsfavoritter – lavet fra bunden af friske råvarer.

Tapas

Vores MIB tapas menu består af kolde småretter, der kan nydes med det samme. Menuen er en signaturret hos MIB køkkenet og byder på flere gode smagsoplevelser i én menu – serveret i mindre portionsanretninger. Menuen skifter efter sæson, men nydes altid kold og er klar til servering ved levering.

Lokaler

Vi tilbyder en række forskellige lokaler i Aarhus og omegn, til at danne rammen for den festlige dag. Vores egne lokaler rummer alt fra 10 – 400 personer, og skulle I have specifikke ønsker til lokaler eller behov for mere plads til udfoldelse, så er dette også en mulighed.

Kun fantasien sætter grænser hos MIB.

Vores egne lokaler
Pakhusene I, II og III (Aarhus Ø)
FEAST – en restaurant af MIB (Aarhus Ø)
Kirstinelund (MIBlystrup) i Lystrup
MIBmadmarked i Frichsparken

Festkager

Hos MIBbagværk, vores eget bageri i Skødstrup, kan vi designe en helt unik festkage, der vil imponere både jer og jeres gæster. Kagerne bages og pyntes af vores egne konditorer efter sæsonens råvarer, og jeres ønsker til form, smag og pynt.

Vi kan klare det meste – også laktosefrit og glutenfrit bagværk.

Hør mere hos Mikala Storm
Email: mikala@martinib.dk

Hold barnedåb derhjemme


I private omgivelser

Ønsker I at holde barnedåb hjemme hos jer selv eller i andre selvvalgte rammer, kan MIB stadig levere den fuldendte løsning.

Det er muligt selv at afhente en smagfuld menu hos os, eller vi kan levere maden hjemme hos jer, hvorefter I står for anretning og servering af menuen.

Skal vi gøre det nemt for jer?
Book vores professionelle kokke under hele middagen, hvor de vil forkæle jer samt anrette og servere hele menuen, så I kan slappe helt af og nyde dagen.

Hør mere hos Tina Apollo

Kontakt os

Kontakt os – vi er altid til rådighed.

Anden anledning?

Skal du holde bryllup, konfirmation eller firmafest?
Lad MIB skabe de perfekte rammer til enhver fest.

Bryllup

Konfirmation

Firmafest