Catering – hos dig

Læn dig tilbage og lad MIB kokkerere og levere maden til dit næste arrangement.

Lad MIB levere maden


Catering

Har I selv fundet lokaler, kan vi levere maden ud til jer, men vi kan også være behjælpelige med at finde de perfekte rammer til netop jeres fest.

Ønsker I, at MIB skal stå for hele planlægningen af jeres fest, tilbyder vi vores ekspertise til alt fra idé til koordinering og afholdelse af den fuldendte fest.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores univers og lad os sammen skabe en uforglemmelig fest.

Kontakt Tina Apollo på knappen nedenfor

Altid lavet fra bunden


Maden

Vores mad bliver altid lavet fra bunden af dygtige faglærte kokke, der ved at høj kvalitet opstår når man gør sig umage. Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonens råvarer, forklædt i moderne fortolkninger af kogekunst og sublim gastronomi med det nordiske køkken for øje.

Altid lavet fra bunden


Vores menuer

Gå på opdagelse i vores sæsonprægede menuer, som er sammensat efter bedste MIB-manér: Moderne og kreativ gastronomi. Og skulle der være ønsker til ændringer, tilføjelser eller særlige menuer, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi glæder os til at levere vores menuer hos dig.

Aktuelle menuer

Se vores aktuelle menuer på vores webshop eller kontakt os, hvis du ønsker skræddersyede menuer til dit arrangement.

Sæsonens fester

Jul, nytår, konfirmation, sommerfest…?
Se eksempler på vores sæsonmenuer eller se vores aktuelle menuer på vores webshop.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker skræddersyede menuer til dit arrangement.

Konfirmation

MIB tilbyder hvert år forskellige konfirmationsmenuer, som kan nydes i private rammer.

Maden er nænsomt tilberedt af sæsonens bedste råvarer og festen tilrettelægger vi sammen med jer, så konfirmanden får en fest lige efter ønske.

Nedenfor ses menu eksempler til konfirmationssæsonen år 2024.

Bryllupsmenu

Med udgangspunkt i jeres ønsker, afstemmer vi forventninger og visioner, inden vi sammen skaber nøjagtigt det bryllup, som I drømmer om.

MIB tilbyder den fuldendte oplevelse med alt fra smukke indbydelser, den lækreste mad, de udsøgte vine, den unikke lyd og meget mere.

På det gastronomiske sammensætter vi menuer efter ønske, budget og behov, hvad enten I er til avancerede menuer, buffeter, sushi eller tapas løsninger. Og sammen med vores dygtige konditorer kan I designe jeres bryllupskage – ligeledes tilpasset jeres unikke ønsker.

Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til at måtte tilbyde vores ekspertise, så I kan bevare roen til at nyde hinanden, festen, gæsterne og magien på den store dag.

Julemenu

Vi har sammensat nogle yderst smagfulde julekombinationer og skabt to forskellige, lækre julemenuer til din julefrokost eller selskab.

Bestil din julemad ud af huset, og nyd vores retter i dine egne rammer. Du kan også vælge at holde dit julearrangement hos os, hvor vi hjælper til med alt fra hyggelige lokaler til udsøgt julemad og drikke.

Derudover har vi et stort udvalg af tilvalg i form af julelækkerier, natmad samt mandelgaver.

Hold din næste fest med MIB


Læs mere om

Hold fest i eget hjem


I private omgivelser

Ønsker I at holde fest i eget hjem eller i andre selvvalgte rammer, så kan MIB stadig levere den fuldendte løsning.

I kan selv afhente den lækre menu hos os, eller vi kan levere maden hos jer, hvor I selv står for anretning og servering af menuen.

I kan også booke vores professionelle kokke hos jer under hele middagen, hvor de vil forkæle jer samt anrette og servere hele menuen, så I kan slappe helt af, sammen med jeres gæster undervejs.

Få en ekstraordinær oplevelse


Private dining

Søger I en ekstraordinær oplevelse med fuld forkælelse, og en intim aften ud over det sædvanlige, kan MIB tilbyde private dining.

Under en aften med private dining vil vores kokke guide jer gennem en luksuriøs gastronomisk aften med udsøgte vine og en overdådig gourmet middag med kulinariske oplevelser for alle sanserne.

Kokken vil være i jeres hjem (eller på valgte lokation) under hele middagen, og vil præsentere jer for de mange lækre retter og tilhørende vine undervejs.

Lad alle jeres sanser forkæle mens I nyder jeres gæster og livets herligheder.

Kontakt Tina Apollo på knappen nedenfor

Hold din næste fest med MIB


Kontakt os her

Bestil mad online