Firmaarrangement
– Hos mib

Menu til firmaarrangement hos MIB

Firmaarrangementer


Firmaarrangement med Martin Ib

Hos MIB leverer og afholder vi fuldendte firmaarrangementer efter jeres behov, ønsker og budget – ligegyldig størrelse og omfang. Vi kan varetage eller assistere på alt planlægning indenfor menu, lokaler, tjenere, service, musik og dekoration, så I kan koncentrere jer om værtsskabet.

Vi skaber rammerne til alle slags firmaarrangementer og vores professionelle team kan sørge for alt koordineringsarbejdet, så I kun behøver at være med til det sjove, når der skal være fest og farver.

Firmafester med MIB


Firmafest hos os

For teamet bag MIB er målet at skabe firmaarrangementer og fester, der giver vores gæster oplevelser både visuel og smagsmæssigt. Vores kokke og tjenere vil guide jer gennem hele aftenen, så I kan slappe af og nyde festen.

Vi tilbyder mange forskellige typer hyggelige lokaler i alle størrelser, så vi sammen kan skabe alt fra den store firmafest til den mere intime madoplevelse.

Reception, julefrokost, sommerfester, jubilæer eller andet..?
– vi arbejder ud fra mantraet, at alt kan lade sig gøre uanset tid, sted og anledning.

Hold dit firmaarrangement
i vores flotte lokaler

Pakhusene

Pakhusene ligger i smukke omgivelser på Aarhus Ø med udsigt til både hav, skov og kanaler.

Selskabslokalerne er præget af et råt, moderne og stilet nordisk udtryk, som med sin minimalisme let kan modelleres efter behov og ønske.

Adresse: Mariane Thomsens Gade 1, 8000 Aarhus
Kapacitet: 10 – 250 personer

Kontakt os for at leje pakhusene.

FEAST

I Pakhusene på Aarhus Ø ligger restaurant FEAST, som ved særlige lejligheder kan forvandles til et privat selskabslokale tilpasset jeres fest. Til lokalerne hører et udendørs område med kig til både skyskrabere, hav og kanaler, som også ses fra restaurantens store panoramavinduer.

Lokalet er præget af et urbant, moderne og råt udtryk, som med sin minimalisme let kan modelleres efter behov og ønske.

Adresse: Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus
Kapacitet: 10 – 100 personer

Kontakt os for at leje FEAST.

Officelab

Ved Kirstinelund i Lystrup ligger MIBlystrup. Her rådes der over en række af forskellige lokaler alt efter pladsbehov og ønsker for lokalets størrelse.

Omgivelserne er grønne og rolige, og med lokaler som spænder bredt i stil og stemning. Dette gør lokalerne ideelle til dig, der ønsker at sætte eget præg på festens udtryk.

Adresse: Skæringvej 100, 8520 Lystrup
Kapacitet: 10 – 200 personer

Kontakt os for at leje MIBlystrup.

MIB Frichsparken

I Frichsparkens ikoniske gule bygninger finder I MIBmadmarked & bageri. Her er et hyggeligt café og lounge lokale, som kan lejes til jeres private arrangement (ved privatarrangementer holder bageriet lukket for udefrakommende).

I lokalet er der plads til 15 – 60 personer. Vi skræddersyer opstillingen og møblerer rundt efter jeres ønsker.

Kontakt os for at høre mere om lokalet.

Eksterne lokaler

Har I specielle ønsker til lokaler, kan MIB være behjælpelige med at finde stedet, der passer til netop jeres ønsker. Hos MIB har vi ydermere en bred palette af eksterne lokaler til rådighed, som I også kan vælge fra til jeres næste arrangement.

Der er tale om lokaler i alle størrelser og med forskellige beliggenheder. Kontakt og hør nærmere.

Kontakt os for at leje eksterne lokaler.

Spørgsmål til vores lokaler?

Har du spørgsmål eller ønsker til vores lokaler? Kontakt os – vi er altid til rådighed.

Maden hos Martin Ib


Maden

Kvalitet, kreativitet og høj gastronomi er kendetegnende for køkkenet i MIB. Vores menuer tager udgangspunkt i tidens mad trends – altid med øje for sæsonens aktuelle råvarer.

Vi ved at der på en arbejdsplads er mange forskellige holdninger til god mad. Derfor skræddersyer vi altid menuerne i samråd med jer, om det er til konferencen, mødet, julefrokosten eller andre firmaarrangementer. Så skaber vi sammen de bedste forudsætninger for glade medarbejdere hos jer.

Bliv inspireret til dit næste firmaarrangement.

Reception

MIB tilbyder forskellige løsninger, til dig som skal holde reception, jubilæum eller andet. Menuforslag og arrangementsløsninger fra MIB kan nydes i private rammer eller i et af vores selskabslokaler – vi hjælper gerne uanset tid, sted og anledning.

Vi kan levere lækker mad, men vi kan også stå for opstilling og afvikling af den komplette reception. Vi har her sammensat en komplet pakke,
hvor vores professionelle personale sørger for det hele både før, efter og undervejs. Læs mere og se pakkerne nedenfor.

Sæsonens fester

Se sæsonens festpakker i vores lokaler herunder eller kontakt os, hvis du ønsker skræddersyede menuer til dit arrangement.

Se vores julemenu

På arbejde

Indimellem har vi brug for nye rammer, oplevelser og opgaver, for at kunne tænke kreativt. Hos MIB leverer vi de perfekte rammer og aktiviteter til en anderledes arbejdsdag. Og ønsker I forplejning, serverer vi lækker frisklavet mad og snacks – morgen, middag og aften.

  • Teambuilding
  • Foredrag med Martin Ib
  • Bagekursus
  • Kokkeskole
  • Møder og konferencer

Til fyraften…

Hos MIB er gode relationer altafgørende. Derfor har vi skabt forskellige arrangementer, som lover masser af grin, hygge og kollegialt samvær. Vi skaber et uformelt mødested for dig og dine kollegaer, som er langt fra hverdagen…

  • Cocktailkursus
  • Vinsmagning
  • Kokkeskole og workshops
  • Bagekursus
  • Foredrag med Martin Ib

Med priser fra 149 DKK pr. person

Kokkeskole

Lær at sætte mad og drikke i nyt perspektiv, når du er på kokkeskole hos MIB.
Et privatarrangement, som sammensættes efter jeres personlige ønsker, både indenfor lokation og menu.

Her byder vi velkommen til en formiddag, eftermiddag eller aften, hvor du og dit team laver mad sammen med vores professionelle kokke. I udfordres på jeres kulinariske evner, når vi mødes til en hyggelig og inspirerende dag med anderledes fællesskab og lækker mad.

Vi byder dig, din familie, kollegaer og venner velkommen på MIB kokkeskole – en madoplevelse udover det sædvanlige.

Praktisk information

Vilkårlige datoer og lokation. Aftales individuelt. Min. 10 personer.
Priser fra 825 DKK pr. person

Hør mere og forespørg hos Martin Ib
Telefon: 28 35 84 43
Email: mib@martinib.dk

Hold din næste firmafest med MIB


Læs mere om
firmaarrangementer med MIB

Firmaarrangement på restaurant?