Firmaarrangementer
ud af huset

Hold det i egne lokaler


Mad ud af huset

Ønsker I at afholde jeres firmaarrangement i egne rammer, kan MIB arrangere, levere og afholde fest og arrangementer af enhver art ude hos jer, uanset størrelse og omfang.

Vores lækre mad bliver bragt til døren eller hvis I ønsker det, kan vores kyndige kokke varetage hele afviklingen. Og vil I slippe for alt besværet med hele planlægningen, kan I ligeledes lade os stå for alt fra start til slut.

Kontakt os via knappen nedenfor


Bliv inspireret til dit næste firmaarrangement.

Aktuelle menuer

Se vores aktuelle menuer på vores webshop eller kontakt os, hvis du ønsker skræddersyede menuer til dit arrangement.

Sæsonens fester

Jul, nytår, konfirmation, sommerfest…?
Se eksempler på vores sæsonmenuer eller se vores aktuelle menuer på vores webshop.

Kontakt os, hvis du ønsker skræddersyede menuer til dit arrangement. Alt er muligt.

Besøg vores webshop
Se vores julemenu

Reception

MIB tilbyder forskellige løsninger, til dig som skal holde reception, jubilæum eller andet. Menuforslag og arrangementsløsninger fra MIB kan nydes i private rammer eller i et af vores selskabslokaler – vi hjælper gerne uanset tid, sted og anledning.

Vi kan levere lækker mad, men vi kan også stå for opstilling og afvikling af den komplette reception. Vi har her sammensat en komplet pakke,
hvor vores professionelle personale sørger for det hele både før, efter og undervejs. Læs mere og se pakkerne nedenfor.

På arbejde

Indimellem har vi brug for nye rammer, oplevelser og opgaver, for at kunne tænke kreativt. Hos MIB leverer vi de perfekte rammer og aktiviteter til en anderledes arbejdsdag. Og ønsker I forplejning, serverer vi lækker frisklavet mad og snacks – morgen, middag og aften.

  • Teambuilding
  • Foredrag med Martin Ib
  • Bagekursus
  • Kokkeskole
  • Møder og konferencer

Til fyraften…

Hos MIB er gode relationer altafgørende. Derfor har vi skabt forskellige arrangementer, som lover masser af grin, hygge og kollegialt samvær. Vi skaber et uformelt mødested for dig og dine kollegaer, som er langt fra hverdagen…

  • Cocktailkursus
  • Vinsmagning
  • Kokkeskole og workshops
  • Bagekursus
  • Foredrag med Martin Ib

Med priser fra 149 DKK pr. person

Kokkeskole

Lær at sætte mad og drikke i nyt perspektiv, når du er på kokkeskole hos MIB.
Et privatarrangement, som sammensættes efter jeres personlige ønsker, både indenfor lokation og menu.

Her byder vi velkommen til en formiddag, eftermiddag eller aften, hvor du og dit team laver mad sammen med vores professionelle kokke. I udfordres på jeres kulinariske evner, når vi mødes til en hyggelig og inspirerende dag med anderledes fællesskab og lækker mad.

Vi byder dig, din familie, kollegaer og venner velkommen på MIB kokkeskole – en madoplevelse udover det sædvanlige.

Praktisk information

Vilkårlige datoer og lokation. Aftales individuelt.
Priser fra 575 DKK pr. person

Hør mere og forespørg hos Martin Ib
Telefon: 28 35 84 43
Email: mib@martinib.dk

Teambuilding

MIB og Personale touren / outdoor event

Tag dine medarbejdere med til et aktivt, men anderledes arrangement, hvor de vil komme hjem med hænderne over hovedet og en styrket fællesskabsfølelse. I samarbejde med Personale TOUREN tilbyder vi et personaleevent, der styrker sammenholdet mellem medarbejdere med fokus på outdoor teambuilding. 

Vores outdoor event består af et aktivt indslag på 1-2 timer. Aktiviteten kan blandt andet være en urban ride gennem Aarhus eller en tur på MTB gennem skoven i Risskov eller rundt i naturskønne Marselisborg. Hvis cykling ikke er sagen, kan det også være vandreture med smukke udsigter, en tur på SUP (Stand Up Paddle), et forfriskende havdyp på Aarhus Ø eller noget helt andet. 

MIB sørger samtidig for at sulten bliver stillet – dette kan for eksempel være en medbragt frokost til cykelturen bestående af vores smagfulde sandwiches med lækkert fyld og friskbagt brød fra MIBbagværk, vores hjemmelavede rawbars samt drikkevarer eller en lækker vildmarksgryde lavet i det fri. I kan også vælge at afslutte dagen med et besøg på vores hyggelige restaurant FEAST på Aarhus Ø, hvor vores kokke vil stå klar med lækre retter og flammegrillet kød. 

Vi sammensætter dagen, så den passer til jeres ønsker. 
Priser fra 480 DKK pr. person (min. 5 personer)

Kontakt os vi knappen nedenfor

Hold din næste firmafest med MIB


Læs mere om

Besøg vores webshop