Croissant-toast med mozzarella, serranoskinke og persillepesto

Opskrift


til 1 person

Tid til at få stillet frokost- eller eftermiddagssulten? Prøv en sprød og smagfuld croissant-toast, der fyldes med mozzarella, serranoskine og persillepesto. En fryd for sjælen og maven.

Ingredienser

1 croissant (den må gerne være fra dagen før – find den hos MIBbageri)

Mozzarella

Serranoskinke

1 spsk. persillepesto (prøv f.eks. MIB’s egen som du kan købe i butikkerne)

Proces


Sådan gør du

Trin for trin

  1. Skær croissanten over på langs, så du har en top og en bund.
  2. Smør bunden med persillepesto og top med serranoskine og mozarella.
  3. Læg toppen ovenpå og tilbered croissanten i en toaster til osten er smeltet og ydersiden er blevet sprød.

    Velbekomme.

Lyst til en gastronomisk oplevelse?