Event


Vi spiser sammen

Vi slår et slag for fællesskab og samvær, når vi afholder begivenheden “VI SPISER SAMMEN” (2-retters mad på udvalgte hverdagsaftener) på vores forskellige lokationer under uformelle rammer.

Information


Om eventet

Læs alle informationer om eventet

Vi slår et slag for fællesskab og samvær, når vi løbende afholder begivenheden “VI SPISER SAMMEN” hos MIBfood court i Aarhus C, Pakhusene på Aarhus Ø og ved Officelab Kirstinelund i Lystrup.

Gode råvarer og gastronomiske oplevelser skal være for alle. Derfor får du denne aften 2-retter mad for kun 135 DKK, så du kan samle hele flokken til en hyggelig, uformel og anderledes hverdagsaften.

Begivenheden afholdes på udvalgte dage. Menuen varierer og kan ses via nedenstående fane.

Du deltager ved at købe billetter via links herunder. OBS! Billetsalg lukker 1 dag før arrangementets start.

6. april:
Forret: Lavbagt lange med ramsløgsmayo, salat af friske asparges og grillede radiser. Menuen serveres med friskbagte surdejsbrød og tapanader

Hovedret: Sprødstegt dansk flæsk med persille sauce, nye kogte kartofler med havsalt, hjemmelavede syltede rødbeder, grillede spidskål som salat med flødedressing, syltede rødløg og croutons

Dessert (tilkøb): Rabarber med karamelliseret rugbrødsknas, vaniljecreme og syrlig marengs

4. maj: 
Forret: Nordisk laks i citrus og tørret fennikel med flødestuvet spinat og sprøde malt chips. Menuen serveres med friskbagte surdejsbrød og tapanader

Hovedret: “Kylling Danoise” – Den gode stegte kylling, rabarber kompot med timian, kryddersyltet agurkesalat, råstegte kartofler med brunet smør, skysauce på stegt kylling og friske grønne salater

Dessert (tilkøb): Rødgrød med aromatisk fløde, hindbær og og honningristede havre

1. juni:

Forret: Krydderstegt carpaccio med spæde salater, confiteret tomat, lagret dansk ost og capersvinaigrette
Hovedret: Coq au vin au blanc med champignon, nye asparges, grønne ærter, sommersalat med syltede rødløg og nye danske kartofler

5. april:
Forret: Rimsaltet færøsk laks med citron/lime, skilt fløde og en variation af danske asparges. Hertil friskbagte surdejsbrød og friskpisket smør.
Hovedret: Grillet lammeculotte med hjemmelavet kartoffelkroket og honningbagte gulerødder. Dertil mynte/lamme sauce og syltet tranebærkompot.

Dessert (tilkøb): Mazarinkage med chokolade ganache, vaniljecreme og friske bær.

3. maj

Forret: Klassisk rørt tatar med sprøde kartoffelchips. Hertil surdejs brød fra MIB Bagværk og saltet smør
Hovedret: Ovnbagt torsk med porre/panchetta. Pommes Anna og mild senneps creme og urter.
Dessert (tilkøb): Kage fra MIB bagværk

14. juni

Forret: Vitello tonnato tyndskåret kalvekød med tunsauce, krydderolie, mizuna og pinjekerner. Hertil surdejs brød fra MIB Bagværk og saltet smør
Hovedret: Italiensk rullesteg fyldt med hvidløg og friske urter og med sprøde sværd. Hertil ratatouille, saltkogte kartofler og hjemmelavet aioli.
Dessert (tilkøb): Rabarber Panna Cotta med revet hvid chokolade.

På udvalgte datoer
MIBpakhusene, Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus Ø – 6. april, 4. maj, 1. juni 2022.

På udvalgte datoer
MIBfood court, Møllegade 3A, 8000 Aarhus C

På udvalgte datoer
Officelab Kirstinelund, Skæringvej 88, 8520 Lystrup – 5. april, 3. maj og 14. juni 2022.

Billetten inkluderer
2-retter mad
(Efterfølgende mulighed for tilkøb af dagens dessert på stedet)

Pris
MENU | DKK 135

Køb billet

Køb billet til aktuelle arrangementer
via linket herunder.

Se vores andre events