Nyhed


Mere MIB på aarhus ø

Spis hvad du kan hos Martin Ib til juni

Spis hvad du kan


Fart på Aarhus Ø

Der er fart på hos den århusianske restauratør martin ib. Til juni åbner han endnu en restaurant på Aarhus Ø

Der er god sandsynlighed for, at du er stødt på navnet Martin Ib eller MIB, som hans madunivers hedder, i Aarhus. Han har bagerier og restauranter flere steder i byen, og til juni kommer endnu en restaurant så til.

Det bliver på Aarhus Ø, hvor Martin Ib faktisk allerede driver kantine og madmarked i Pakhusene. Det nye erhvervsbyggeri Pakhus 2 yderst på Aarhus Ø får således glæde af restauranten MIBFeast, hvor konceptet er enkelt: spis og drik, til du ikke kan mere.

– Konceptet er ”det store måltid”, hvor du spiser og drikker alt det du vil. Det er en nytænkning af buffetkonstruktionen, som har øje for en høj kvalitet og altid spændende varierende smagsoplevelser på menuen, lyder det fra Martin Ib i en pressemeddelelse.

I løbet af enten halvanden eller tre timer kan du således gå ombord i fisk, skaldyr, kød og grøntsager. Og det er vigtigt for Martin Ib at der på den nye restaurant bliver plads til alle.

– Vores fornemmeste opgave er, at skabe en god helhedsoplevelse for vores gæster. Derfor er indretningen uformel og menuerne variable, så den gode kulinariske oplevelse består fra gang til gang, og iblandt alle gæster, siger han.

Der bliver plads til op til 100 personer på den nye restaurant, hvor man både kan sidde inde og ude. FEAST åbner til juni.

Gastronomiske oplevelser