HVEDEPANDEKAGER MED GRØNKÅL OG KREBS

Opskrift


til 4 personer

En nem og smagfuld opskrift på hvedepandekager, der hurtig kan fyldes med jeres favoritfyld derhjemme – fantasien sætter ingen grænser. Her kommer vores bud på en lækre wraps, som smager godt til både aftensmaden og i madpakken dagen efter🍴

Ingredienser

200 g hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
3 spsk. rapsolie
1 dl varmt vand

200 g krebsehaler
Snittet grønkål
Pesto (se opskrift)
20 cherrytomater
8 spsk. vasket hytteost

Proces


Sådan gør du

Trin for trin

Start med at lave pandekagerne.

1. Bland mel, bagepulver, salt og olie sammen.
2. Når det er blandet godt sammen, så tilsætter du vand lidt ad gangen indtil dejen bliver fast.
3. Ælt dejen til den er en anelse klistret, men ikke så meget at den hænger fast.
4. Form dejen til 6-8 kugler, alt efter hvor store du vil have pandekagerne.
5. Med en kagerulle skal kuglerne rulles ud. Drys evt. med ganske lidt hvedemel på bordet.
6. De skal være cirka 20-25 cm i diameter, og de skal være så tynde så du næsten kan se igennem dem.
7. Rul én pandekage ud ad gangen og læg den derefter op en varm tør pande og steg dem i 10-20 sekunder på hver side.
8. Tortillaen kommes på en tallerken og holdes varm med et viskestykke.

Når alle er færdige, skal de fyldes.
9. Smør pandekagen med pesto og kom krebsehaler, grønkål, hytteost og halverede cherry tomater på pandekagen og rul den stramt.

Så er det bare at servere!🌯

Obs. Hvis pandekagerne er stive/tørre inden de skal bruges, kan du ligge dem i en frysepose med et lille stænk vand og varm dem i microovnen i 5 sek.

Gastronomiske oplevelser