Hummer Dog

Opskrift


Til 4 personer

Den perfekte luksusudgave af en hot dog. Fungere både som snack, forret og hovedret.

Ingredienser

4 pølsebrød

1-2 hummer, alt efter størrelsen

Estragonmayo

Syltede agurker

1 zitauerløg

Frisk estragon

Purløg

Lidt frisk salat

Salt og friskkværnet sort peber

Proces


Sådan gør du

Trin for trin

  1. Du kan købe hummeren kogt ved fiskemanden, men du kan naturligvis også koge de flotte dyr selv.
  2. Hvis du får levende hummer, så skal du starte med at aflive den. Sæt en kniv i nakken af hummeren og pres igennem og kør kniven frem i et tag. Sådan afliver du hummeren hurtigst.
  3. Kog vand op i en gryde sammen med lidt salt.
  4. Kom hummeren i og lad den simre ca. 10 min.
  5. Tag dem op og lad den køle af.
  6. Pil så halen af og tag kødet ud. Knæk kløerne og pil kødet ud her også.
  7. Skær kødet i stykker og vend det med lidt estragonmayo, syltede agurker, finthakket løg og fintsnittet purløg. Smag til med salt og peber.
  8. Lun pølsebrødene og flæk dem næste igennem på langs.
  9. Kom lidt salat i bunden/ op ad kanterne og kom så hummerblandingen i.
  10. Pynt af med frisk estragon.

Gastronomiske oplevelser