Event


burger & comedy

Nogle gange trænger man bare til en solid burger og et godt grin. Kom med når MIBpakhusene sætter rammerne for en hyggelig og super sjov aften.

Information


Lækre Burgere & God Comedy

Pakhusene sætter rammerne for en hyggelig og super sjov aften med lækre burgere og hylende morsomme stand up komikere.

Du kan glæde dig til følgende line up:
Henrik Danielsen – finalist i DM i stand up 2022
Johnny Robertson – vinder af DM i stand up 2022
SURPRISE KOMIKER – den tredje komiker afsløres først på aftenen, men vi kan love jer for, at det er en I kender, og at det bliver virkelig sjovt!

Dørene åbnes kl. 18:00 og der serveres burger kl. 18:30. Stand up starter efter spisning. Der kan derudover købes drikkevarer i baren.

Vi glæder os til at se jer!Info om komikerne:
Henrik Danielsen:
Henrik Danielsen er finalist i DM i stand up 2022. Han tager udgangspunkt i det pinlige ting en mand gør, når han ikke tænker, før han handler. Henrik er ikke bleg for at udlevere sig selv, og de til tider halvhjernede ting, han gør. Han har 8 års erfaring og har optrådt i hele landet, bl.a. været med på Conrad Moldens Danglish 2 tour og været vært på Comedy Zoo i København.


Johnny Robertson:
Johnny Robertson er vinder af DM i stand up 2022 og er et af de nye sjove navne fra det talentfulde komikermiljø i Aarhus. Han var desuden et af de “Tre nye håb” ved Zulu Comedy Galla 2019. Han er original og personlig i sit materiale, og der bliver altid leveret med indlevelse, charme og små uforudsigelige twist. Om han fortæller mærkværdige historier fra sit eget liv eller tager fat i nogle af de absurde emner, der findes ude i tilværelsen, er man som publikum altid utrolig underholdt.


Dato:
Onsdag d. 8. marts 2023 kl. 18:00

Adresse:
MIBpakhusene, Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus Ø.

PRIS
295 DKK

Se vores andre events