Billetten inkluderer forret og hovedret. Dessert kan tilkøbes på aftenen.
Menuen bestemmes af vores dygtige chefkok og tilberedes ud fra sæsonens allerbedste råvarer. Menuerne er ofte portionsanrettede forretter samt social dining hovedretter – men kan også være buffet. Se eksempler på tidligere menuer nedenfor:
Eksempler på tidligere forretter:
– Grillede sydfynske asparges med spæde agurker, dildemulsion, sennepsvinaigrette og svampe
– Ceviche af Vesterhavstorsk med danske rabarber og friske radiser
– Rejecocktail med håndpillede rejer, hjertesalat, syltede citroner, cherrytomater og avokadocreme
Eksempler på tidligere hovedretter:
– Côte de Boeuf med rosmarin hertil sommersalat og nye danske kartofler med ramsløgsbearnaise
– Krydderstegt lam i urtecrust hertil nye løg, små gulerødder og forårssalat samt estragonsky og små kartofler i brunet smør
– Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt salat med syltede rødløg og mormordressing
Drikkevarer købes i baren.