Brunch & Bobler ad libitum

295 DKK

Start året ud med vores overdådige brunch og bobler ad libitum. Vi har skruet helt op for den gode lørdagsstemning, så du kan glemme den kolde og mørke januar og nyde de bedste brunchretter i godt selskab.

Så kom ind i varmen og forkæl dig selv med en overdådig brunch lørdag d. 14. januar 2023 kl 10:00.

Vælg billetter.
-
+

På lager

Læs mere

Læs mere om indholdet, praktikken og betingelserne.

Vi står klar med de lækreste varme og kolde serveringer – lige fra vores populære omeletter, vi laver, lige som du ønsker, friskbagte pandekager, økologisk yoghurt, frisk frugt, friskbagt bagværk og søde sager fra vores dygtige bagere hos MIBbagværk samt dansk charcuterie og ost og meget mere. Og det bedste er at du kan spise lige så meget, du har lyst til!

Brunchen akkompagneres desuden af forskellige drikkevarer: prøv vores lækre bobler, enten som de er eller som en mimosa med friskpresset juice. Der vil naturligvis også være økologisk kaffe, Perchs te og meget mere. Dette er også inkluderet i prisen ad libitum

Arrangementet afholdes lørdag den 14. januar 2023 kl. 10:00 – 14:00.

Prisen er inkl. moms. Ved køb er ordren bindende.

Ved bestilling af billetter til events og arrangementer hos MIBpakhusene ApS er ordren bindende. Billetter kan ikke refunderes. Ønskes der flytning til anden dato kan support@martinib.dk kontaktes. Vi tager forbehold for at ændringer af billetter ikke kan imødekommes.

Spørgsmål


Få svar på dine spørgsmål

Skulle du sidde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail support@martinib.dk.

Se vores andre produkter