Bestil årets
nytårsmenu
MIB tilbyder traditionen tro smagfulde menuer til fejringen af det nye års kommen. Elegante og velsmagende menuer til både voksne og børn, sammensat af sæsonens bedste råvarer og tilberedt med et strejf af den nordiske gastronomi.
Bestil nytårsmenuen 2023
Vælg mellem den almindelige, glutenfrie og veganske menu
Nytårsmenuernes indhold
Få et overblik over menuernes indhold
Snacks
SPRØDE TANGCHIPS – CREME AF TRØFFEL
GOUGÉRE – DANSKE PÆRER
IBÉRICO SKINKE
Appetizer
JOMFRUHUMMER
CREMET HUMMERBISQUE – KRUSTADE
LÖJROM – SALTET CITRUSCREME
Forret
DANSK TORSK MED RØDTUNGE – TANG
NYE PORRE – SPRØDE BLADE – PORRE JUS
(MULIGHED FOR TILKØB AF KAVIAR)
Hovedret
GRILLET OKSEMØRBRAD – JORDSKOKKER – SPINAT
TÆRTE MED SÆSONENS SVAMPE – KRAFTIG SAUCE – TRØFFEL
Dessert
HVID CHOKOLADE – SYRLIGE ÆBLER
HAVTORN – LIME
Snacks
SPRØDE TANGCHIPS – CREME AF TRØFFEL
GOUGÉRE – DANSKE PÆRER – RØGEDE RØDBEDER
Appetizer
SKORZONERROD – CREMET HOKKAIDOSAUCE
KRUSTADE – SALTET CITRUSCREME – SENNEPSKORN
Forret
DANSK PORRE – TANG – PERLELØG
SPRØDE BLADE – PORRE JUS
Hovedret
KNOLDSELLERI MED TRØFFEL – TÆRTE MED SÆSONENS SVAMPE
JORDSKOKKER – SPINAT – KRAFTIG SAUCE – SYLTEDE SOLBÆR
Dessert
HVID CHOKOLADE – SYRLIGE ÆBLER
HAVTORN – LIME
Snacks
SPRØDE TANGCHIPS – CREME AF TRØFFEL
GOUGÉRE – DANSKE PÆRER
IBÉRICO SKINKE
Appetizer
JOMFRUHUMMER
CREMET HUMMERBISQUE – KRUSTADE
LÖJROM – SALTET CITRUSCREME
Forret
DANSK TORSK MED RØDTUNGE – TANG
NYE PORRE – SPRØDE BLADE – PORRE JUS
(MULIGHED FOR TILKØB AF KAVIAR)
Hovedret
GRILLET OKSEMØRBRAD – JORDSKOKKER – SPINAT –
TÆRTE MED SÆSONENS SVAMPE – KRAFTIG SAUCE – TRØFFEL
Dessert
HVID CHOKOLADE- SYRLIGE ÆBLER –
HAVTORN – LIME
Tilvalg til menuen
Kransekager og andre lækkerier
Bestil også MIB konditornes nytårsbagværk i flere variationer på produktsiderne. Kransekagestænger og andet sødt til årets sidste dag.
Nytår 2023
Praktisk information
Vi har gjort alt klar til jer, så I med en minimal indsats hjemme i køkkenet kan nyde den færdige menu. Vi fremsender en udførlig beskrivelse på tilberedning og anretning, når vi nærmer os nytårsaftensdag, så I opnår den fuldendte oplevelse.
“Med ønsket om et smagfuldt nytår står MIB
kokkene igen i køkkenet og tilbereder nytårsmenuen,
så I kan læne jer tilbage og lade jer forkæle
som gæst til egen fest. Godt nytår!”
– team MIB